Дейности по универсална превенция извън Националните програми

Лого
13.05.2022 / 11:38

Превантивно-информационен център-Сливен организира и провежда информационно-дискусионни срещи и обучения с цел разширяване и популяризиране превантивната дейност срещу употребата на наркотични вещества и към насочване на ученици и младежи към здравословен начин на живот.

Екипът на центъра провежда обучения с ученици от 5 до 7 клас от ОУ " Христо Ботев" - гр. Сливен по интересни и актуални теми:

"Група, правила на групата. Рисково поведение" и "Употребата на психоактивни вещества. Спорта и изкуствата като алтернативи", в които са включени теоретична част, казуси и ролеви игри.

Като част от дейностите на ОбСНВ, ПИЦ-Сливен по универсална превенция извън Националните програми с учениците от 7 до 10 клас от Спортно училище "Димитър Рохов" - гр. Сливен бяха проведени информационно-дискусионни срещи на тема "Райския газ и вредите от употребата му".

Проведоха се и информационно-дискусионни срещи със студенти от Технически университет-София, филиал гр. Сливен, специалност "Педагогика", с цел запознаване с превантивната дейност и работата с ученици.

Още снимки от новината

Ученици 1
Ученици 2
Ученици 3
Ученици 4
Ученици 5
Студенти

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРЕВАНТИВНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев